Max ja Sam kutsukirje sairaalasta

"Uuuhuu-huhuu" Pöllö lennähti keskussairaalassa työskentelevän lastenlääkärin ikkunalaudalle. Pöllön kanssa ystävystynyt tohtori Vartiainen avasi ikkunan ja kysyi "Mitä mielessä pöllöllä kun näin ikkunan takana huhuilee?" Pöllö kertoi ystävistään Maxista ja Samista jotka olivat pikaisen avun tarpeessa, toisella korva kovin kipeänä ja toisen koipi ei antanut kivulta rauhaa. Tohtori tuumasi "Pöllöseni, teit hyvän työn tullessasi tänne" Laitetaanpa kavereillesi kutsukirje tulla tänne sairaalaan tutkimuksiin, mitä tuumit, haluavatko tulla yhdessä käymään luonani?" Pöllö, jälleen erityisen viisaan ja tietävän näköisenä, tuumaa seuraavaa "Sam ja Max pelkäävät kuollakseen sairaalaa, ovat kuulleet että täällä on mörköjä vaikka kerroin, ettei niitä ole edes olemassa". "No asia selvä, kutsutaan molemmat samalla kertaa", vastaa tohtori. 


Ruokaa oli syötävä, vaikka ei kipujen vuoksi olisi nälkä. Siitä Maxin ja Samin vanhemmat olivat lähes joka päivä muistuttaneet heidän ollessaan vielä karvapalleroita.


Kun husky Max ja Sam kettu kokkasivat ruokaa, heidän ovelle koputettiin. ”Kukakohan siellä on?” Ihmetteli Max. Sam kohotti olkapäitään ja meni avaamaan oven.

”Teille on tullut kirje” Sanoi posteljooni iloisesti. ”Mistä se on?” kysyi Sam uteliaana.

”Mistä minä sen voisin tietää, sehän on teidän kirje - en ole niin utelias että postianne tutkisin” posteljooni sanoi. ”Minun pitää kuitenkin nyt mennä, muut asiakkaat odottavat jo minua. Hei hei!” sanoi posteljooni ja vilkutti mennessään pois.

”Hei, hei” Sam ja Max vilkuttivat. Sam ja Max ottivat kirjeen ja rupesivat avaamaan sitä innokkaina. Sam kettu korotti ääntään ja rupesin lukemaan kirjettä. Kröhöm! ”Hei kettu  Sam ja Max husky. Olen lastenlääkäri Hanna Vartiainen. Pöllö kävi luonani kertomassa, että olette molemmat hiukan kipeinä ja senpä vuoksi pyydänkin teitä tulemaan tänne sairaalaan syyslomaviikolla”   Elli 10 v. Tikkakoskelta


Max ja Sam suuntailivat ympäri majaansa pelästyneinä ja vapisten "Aika on tullut!!!" Joudumme keskelle sairaalaa!! 

"Aika on tullut" - vapisevat kaverukset

Meidät tavoittaa parhaitenMaanantai - Perjantai

08:00 to 15:45

Lauantai

Sovittaessa