Lahjoita - Keski-Suomen keskussairaalassa hoidettavien potilaiden parhaaksi!

Lastentaudit (osastot ja poliklinikat) sekä lastentautien tutkimus- ja koulutus.

 

VVM-projekti (vanhemmat vahvasti mukana-projekti) kaipaa kipeästi 25.000 € henkilöstön kouluttamiseen.

Vanhempien vahva osallistuminen esim. vastasyntyneiden teho-hoidossa olevan lapsen hoitoon auttaa lasta toipumaan nopeammin, tämä todettu myös kolmessa väitöskirjatutkimuksessa. Tämä VVM on käytössä jo useissa sairaaloissa ja se haluttaisiin ottaa käyttöön myös meidän sairaalassamme. Jos haluat tehdä lahjoituksen tähän tarkoitukseen, laita viitekenttään teksti "VVM-projekti"

Kirurgia ja syöpätaudit (osastot ja poliklinikat) sekä kirurgian ja syöpätautien tutkimus- ja koulutus.

 

Kirurgialla ja syöpätaudeilla on menossa lukuisia tutkimuksia joiden tarkoituksena on kehittää syövän diagnostiikkaa ja syövän hoitoa. Syöpähoito on sairaalassamme korkeatasoista ja sellaisena se halutaan pitää.

Reumataudit (reumapkl) ja reumatautien tutkimus sekä reumapotilaiden viihtyvyys

 

Maailmalla on useita reumatutkimuksen keskuksia ja Jyväskylässä on yksi niistä tärkeimmistä. Keski-Suomen keskussairaala on kymmeniä vuosia ollut tuki- ja liikuntelinsairauksien ja erityisesti nivelreuman osaamiskeskus

Sydäntautien tutkimus ja sydänpotilaiden viihtyvyys

 

Vaikka kuolleisuus sydän- ja verisuonitauteihin on vähentynyt huomattavasti 70-luvulta lähtien, ne aiheuttavat edelleen vajaan puolet työikäisten kuolemista Suomessa. Yhdessä ne muodostavat suurimman yksittäisen kuolinsyiden ryhmän.

Keski-Suomen keskussairaalassa tehdään kansainvälisesti merkittävää tutkimusta mm. saunomisen hyödyistä sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisyssä.

Fysiatrian, kuntoutuksen ja liikuntalääketieteen tutkimus ja potilaiden viihtyvyys

 

Keski-Suomen keskusairaala tekee vahvaa yhteistyötä Jyväskylän yliopiston kanssa tuki- ja liikuntaelintutkimuksissa.

Verohallinto on tehnyt Keski-Suomen keskussairaalan tukisäätiöstä nimeämispäätöksen (päätösnumero P0008642501) vähennyskelpoisen rahalahjoituksen saajaksi vuosiksi 2017-2019. Lahjoituksen antava yhteisö saa vähentää veronalaisesta tulostaan säätiölle tehdyn vähintään 850 euron ja enintään 50 000 euron suuruisen rahalahjoituksen vuosina 2017-2019.

Meidät tavoittaa parhaiten

 

 

Maanantai - Perjantai

08:00 to 15:45

Lauantai

Sovittaessa